NL    EN    DU    

EuroShop 2017, een bezoek waard!
Dit jaar exposeert Eldee Expo Experts voor het eerst zelf met een stand op de EuroShop.
Graag nodigen wij u uit om, met korting, deze beurs te bezoeken. Tijdens EuroShop bent u van harte welkom om een bezoek aan onze stand (hal 5, B24) te brengen. We drinken graag een kopje koffie met u. Maar nog belangrijker, onze experts staan geheel voor u klaar om uw volgende beursstand of retail project te bespreken.

Van 5 tot en met 9 maart 2017 vindt in Düsseldorf de internationale retailbeurs EuroShop plaats. Deze vakbeurs wordt eens in de drie jaar georganiseerd. EuroShop is ’s werelds grootste internationale beurs met het meest uitgebreide aanbod van innovatieve producten en diensten op het gebied van retail. De beurs is iedere dag geopend van 10.00 - 18.00 uur.

On site brainstormen
U kunt direct met ons brainstormen over uw stand. We bedenken een concept en bepalen samen welke richting we uit gaan. Op diverse momenten is er een designer op de stand die direct kan schetsen en vormgeven, on site. Twee weken later ontvangt u een 3D impressie en heldere offerte.

Profiteer van korting*
Bespaar € 18,49 op uw ticket door een afspraak met ons te plannen. Vul onderstaand formulier in en profiteer!
Geef direct aan wanneer u op de beurs aanwezig bent en plan gemakkelijk een afspraak in met onze experts. We kunnen er dan voor zorgen dat er, indien door u gewenst, een ontwerper voor u aanwezig is.
* Zodra we een afspraak gepland hebben, ontvangt u binnen twee werkdagen een kortingscode van ons.

Klik hier voor meer info over kosten & tickets
Bedrijfsnaam *
Contactpersoon *
E-mail *
Telefoonnummer *
Ik wil een afspraak op:

Onze voordelen
Vaste contactpersonen
Full-service
Alles onder één dak
Persoonlijk contact
+31 (0)345 58 56 00
Naar contact