NL    EN    DU    

Laatste nieuws

Wij houden u graag op de hoogte. Hieronder vindt u interessante en leuke nieuwsberichten van Eldee.

Winnaar Goud Beste Meetingssupplier van het Jaar

Op Maandag 22 januari 2018 werden tijdens het MEETINGS Business Event op het schitterende landgoed van Heerlijkheid Mariënwaerdt de 11e MEETINGS® Awards uitgereikt. De winnaars ontvingen de prijs uit de vliegensvlugge handen van Hans Kazàn. 

De MEETINGS® Awards werden uitgereikt in de indrukwekkende Hooge Schuur van Heerlijkheid Mariënwaerdt. De dames van GoodDay Hospitality Services zorgden voor een warme ontvangst terwijl de videokunstenaar van Ahaaa! the Actor Factory het evenement live verwerkte tot een flitsende video die meteen aan het einde van het evenement te bekijken was.

De nationale winnaars zijn vastgesteld op basis van het geldig aantal uitgebrachte stemmen in de periode van 1 september 2017 tot en met 31 december 2017. De uitslagen zijn op basis van het aantal stemmen vastgesteld door Van Eldik & Van Eldik Notarissen in Malden.Eldee Expo Experts is uitgeroepen tot winnaar Goud in de categorie Beste Meetingssupplier van 2017.

Meet us in Las Vegas


Eldee Expo Experts ontwerpt en bouwt al veertig jaar gemiddeld zo'n 700 beursstands per jaar voor een internationale klantenkring, waarvan ongeveer 55 procent in het buitenland wordt gerealiseerd. "We bouwen steeds meer over de grens, waaronder in Duitsland, Italië en Rusland", vertelt Caroline Drost enthousiast. "Buiten Europa werken we veel in de Verenigde Staten. Om daar onze markt uit te breiden staan we met een eigen stand op Exhibitor Live, die plaatsvindt van 26 tot en met 28 februari 2018 in Las Vegas." Dit is dé ontmoetingsplek voor marketeers, professionals en leveranciers wereldwijd in live communicatie, waar innovaties getoond worden, ideeën uitgewisseld worden tijdens workshops en gebrainstormd wordt over toekomstige trends in de sector.

U bent van harte welkom op onze stand 1519. Graag voorzien wij u dan van een code die u toegang verleent tot de beurs. U kunt hiervoor mailen naar christie@eldee.com.

Virtual Reality is hot!

Virtual Reality (VR) is een omgeving die met computers wordt gegenereerd en via een speciale VR bril te bekijken is. De gebruiker ziet en hoort een levensechte ervaring die vaak interactief is. De mogelijkheden van VR zijn nagenoeg eindeloos en zijn steeds vaker in de zakelijke markt te zien.

Van dinsdag 7 t/m donderdag 9 november 2017 vond in Goes dé netwerkbeurs Zuidwest-Nederland en Vlaanderen plaats, Contacta.nl
Op de stand van onze klant Actemium werden bezoekers meegenomen in de wondere wereld van de VR. Men kon Live deze 360 graden experience uitproberen. Actemium is de eerste technische dienstverlener in Nederland die Virtual Reality gaat inzitten voor trainingsdoeleinden op het gebied van veiligheid. Op de beurs was het in ieder geval één groot succes!


Met Eldee Expo Experts kunt u alle kanten op !

Gaat u deelnemen aan een beurs en wilt u hier uw product als onderdeel van de stand presenteren?

Neem als voorbeeld de Forbo Flooring Systems beursstand op de VT Wonen & Design beurs. Als marktleider in vloerbedekking wilde deze klant zelf de vloer van hun stand verzorgen, wat natuurlijk meer dan logisch is. Eldee vormt het standconcept op basis van de wensen van de klant en maakt het daarbij mogelijk om klantproducten te integreren in het ontwerp. Heeft u een gaaf product die u wilt terug zien in een creatief standontwerp? Plan een brainstorm via eldee@eldee.com of 0345-585600 met één van onze designers en laat u verbazen over de mogelijkheden !


Brink Climate Systems en Eldee Expo Experts: al jaren een goede match!


Een duurzame relatie tussen opdrachtgever en leverancier kan goud waard zijn. Dat blijkt uit de samenwerking tussen Brink Climate Systems, gespecialiseerd in oplossingen voor verwarming, koeling, ventilatie en warmwaterbereiding, en Eldee Expo Experts, één van de oudste en grootste standdesign- en standbouwbedrijven van Nederland.Brink Climate Systems werkt al sinds 2010 samen met Eldee, vertelt Wendy Wind, International Marketing Manager van Brink. 'Hun kracht is dat ze zich elke keer opnieuw bewijzen. Zowel als we rechtstreeks voor hen kiezen als wanneer we een pitch uitschrijven. Voor het meest recente grote project, de ISH-beurs in Messe Frankfurt, wonnen ze de pitch. Zij geven ons het veilige gevoel dat ze onze wensen begrijpen. De communicatie gaat daardoor veel sneller. Zowel in de gesprekken als in het ontwerp. Met hen hebben we niet eerst een gesprek met de projectcoördinator en daarna pas met de ontwerper. Nee, ontwerper Bas Hetterschijt zat meteen vanaf het eerste gesprek met ons aan tafel.'

Beursdoelen
Met deelname aan de beurs ISH wilde Brink Climate Systems z'n naamsbekendheid in het buitenland vergroten. Wendy Wind: 'Daarnaast hadden we veel nieuwe producten die we wilden presenteren en we hadden voor het eerst een 'spreekkamer' voor verkoopgesprekken.' Dit resulteerde in een grotere stand die aan drie zijden open was.

Open stand met optimale zichtlijnen
Eldee ontwierp een standconcept dat aansloeg. Wendy Wind: 'De naam Brink spatte er van af. Onze corporate identity was zeer goed zichtbaar op dragende beelden. Eldee had de stand slim een paar graden gedraaid, voor de beste zichtlijnen. Het was een open stand met een lage drempel, in het midden van de beurshal. Een gelukje was dat de stand vóór ons vrij laag was. Daardoor viel het oog van de bezoekers al snel op de stand van Brink.'Het was een luxe, in hout uitgevoerde stand, high end afgewerkt, met een houten vloer, strak wit geschilderd en met een mooie ontvangstruimte. Brink toonde er nieuwe producten, zoals ventilatietoestellen, luchtzuiveringstechnieken en bevochtigers. De producten stonden pontificaal in het zicht, zodat bezoekers ze onmogelijk konden missen. Dat genereerde veel traffic naar de stand. De export afdeling was tevreden met het aantal en de kwaliteit van de leads. Ook het verkoopteam van de Duitse vestiging was tevreden met de contacten die werden opgebouwd.

Voor elke beurs een stand op maat
Wendy Wind: 'Voor elke beursdeelname laten we een stand op maat maken. Soms hergebruiken we onderdelen van een eerdere beursdeelname. Voor de BouwRAI (een beurs die inmiddels tot het concept Building Holland behoort) hebben we bijvoorbeeld eens visuals hergebruikt, die we eerder op de VSK hebben gebruikt. Dat zorgde naast een grote herkenbaarheid ook voor een kostenbesparing. In dat geval slaat Eldee het materiaal tussentijds op. Dat is nog een voordeel van een duurzame relatie. Maar over het algemeen maken we niet zoveel gebruik van bestaande stands. De beurzen waar we aan deelnemen, zijn om de twee jaar; in die tijd verandert de markt en presenteren we nieuwe producten, dus we grijpen in dat opzicht niet vaak terug op reeds gebruikt materiaal.'

Een schakel voor alle oplossingen
Brink heeft in de afgelopen jaren ook samengewerkt met Eldee tijdens de beurs VSK. Wendy Wind: 'De kracht van Eldee is dat ze niet alleen beurstands ontwerpen, maar deze ook bouwen. Dat scheelt een schakel. Bij Eldee denken ze aan alle details, dus ook aan zaken als belettering, bewegwijzering, stroom en verlichting, koelkast en koffiecorner. Ze denken ook mee als er iets afgewerkt dient te worden. Hun medewerkers gaan nooit weg voordat alles is opgelost. Ze zijn dus heel servicegericht. Dat wekt vertrouwen en geeft rust. Afgezien van de hostesses, die we zelf geregeld hadden, hadden we relatief weinig omkijken naar de ISH stand. Brink bracht de nieuwe producten uit de fabriek mee en Eldee zorgde voor de rest. Veelzeggend is dat er op de opbouwdag een serene rust heerste op de beursvloer en dat de stand al vrijwel af was. Voor vragen die ter plekke ontstonden, bedachten de medewerkers van Eldee nieuwe oplossingen. Zo dekten ze, voor een optimale privacy tijdens de verkoopgesprekken, het raam en de glazen deur van de spreekkamer af met folie.'

Evaluatie in het teken van details
Zij vervolgt: 'In de evaluatie ging het alleen nog over details die de volgende keer nóg beter kunnen. Zoals een betere integratie van de LCD schermen in het geheel en een andere manier van aan- of uitlichten van de producten. Ook kwamen we tot de slotsom dat de belettering van de plateaus waar de producten op stonden uitgestald, voortaan reeds in de fabriek kan plaatsvinden. En bij aanvang was er een kleine galm in de spreekkamer, maar dat viel tijdens de beurs uiteindelijk mee.''Van de standbemanning kregen we een goede feedback en ook de stafleden van de Holding waren zeer tevreden. Samenvattend kan ik stellen dat het fijn is om goed samen te werken met een leverancier, die je begrijpt, niet alleen in de gesprekken, maar ook in het ontwerp. Eldee werkt bovendien vanuit het budget en heeft dezelfde smaak als wij. En als iets niet goed uitpakt, dan werken ze altijd constructief en op een collegiale manier naar een oplossing.'

Esdec mooiste stand & Winnaar ‘Solar Solutions Innovation Award 2017’.


Tijdens een exclusief ontbijt voor de directies van de deelnemers aan Solar Solutions is de Solar Solutions Innovation Award 2017 uitgereikt aan ESDEC met hun product Clickfit EVO. Solar Solutions Int. is het grootste commerciële zonne-energie platform in de Benelux. De exclusieve expositie in de entree van Solar Solutions fungeert als podium waar producten, noviteiten en innovaties gepresenteerd worden aan de bezoekers. Uiteindelijk is ESDEC unaniem door een onafhankelijke jury (bestaande uit Edwin van Gastel (Solar Magazine), Wijnand van Hooff (TKI Urban Energy), Miranda van Leeuwen (Sterkin) en Rob Lobregt (namens UNETO-VNI), als winnaar gekozen.


Beste Meetingssupplier van het Jaar, 2e keer op rij !

Van 1 september tot en met 31 december 2016 kon u stemmen voor de MEETINGS Awards 2017, waarvan de awards voor Beste Meetingssupplier van het Jaar een van de categorieën is. Deze awards worden georganiseerd door het vaktijdschrift MEETINGS. De prijzen werden bekendgemaakt en uitgereikt tijdens het MEETINGS Business Event 2017.

Voor de tweede keer op rij heeft Eldee Expo Experts deze felbegeerde award in ontvangst mogen nemen.
We danken iedereen voor het vertrouwen, stemmen en prachtige feedback. Hierbij enkele motivaties van de stemmers op Eldee die we achteraf van de organisatie ontvingen.

'Eldee Expo Experts is erg betrokken bij elke opdracht die ze aannemen. Ze zijn origineel en leveren een totaal concept. Ze ontzorgen, want ze nemen als het werk en de stress uit handen.'
'Een betrouwbaar bedrijf met dito werknemers. De zorg voor het eindproduct is eindeloos en tot in de puntjes verzorgd.'
'Meedenken, flexibiliteit en vooral vertrouwen. Met Edee Expo Experts kan ik op beide oren slapen'. 
'Het is een bedrijf met een duidelijke visie en hart voor de klant'. 
'Eldee denkt mee van begin tot het einde. De schetsen zijn net zo gelikt als het eindresultaat'.
'Ze luisteren altijd naar je, je voelt je nooit een nummer, het is gewoon een top bedrijf'.
'Eldee Expo Experts gaat altijd voor het beste resultaat en doet hier graag een stapje extra voor. Eldee verkoopt geen nee en maakt alles mogelijk'. EuroShop 2017, 5-9 maart 2017, Dusseldorf

EuroShop is ’s werelds grootste internationale beurs met het meest uitgebreide aanbod van innovatieve producten en diensten op het gebied van retail.  Als Internationale speler in de standbouw markt mocht Eldee Expo Experts natuurlijk niet ontbreken. We hebben genoten van de indrukwekkende beurs en goede gesprekken en willen iedereen danken voor het bezoek aan onze stand. 


Exact Live 2016, Be Tech Curious !

Voor het derde jaar op rij heeft Eldee Expo Experts de beursvloer & event aankleding mogen verzorgen voor Exact Live.Exact Live is het grootste business event voor technologie en software van de Benelux, met ruim 4.000 zakelijke bezoekers.Bekijk hier de beelden van de 2016 editie, die plaatsvond op 9 november in de Jaarbeurs Utrecht.

Exact Live 2016

Reizende Beursstand - Meyn Poultry

Eldee Expo Experts verzorgt/bouwt de stands van Meyn Poultry Processing Solutions in binnen- en buitenland. Met name de stand in de Verenigde Staten (Atlanta) is een in het oog springend project. De stand wordt volledig in Nederland geproduceerd en verscheept naar Amerika. Onze mensen reizen de stand achterna en bouwen deze ter plaatse op. De stand is daarnaast interessant, omdat er live "poultry processing" demo's worden gegeven in een heuse (door Eldee gebouwde) koelcel. Grote delen van de stand worden tussen iedere standplaatsing (de stand reist van Nederlandse beurzen, naar bijvoorbeeld Duitse, Franse en Amerikaanse beurzen) opgeslagen in de Eldee warehouses. De grote hangende eyecatchers boven het standoppervlak, alsmede beeld & materiaalgebruik zorgen voor duidelijke herkenning bij bezoekers over de hele wereld.
Meyn - IPPE Meyn IPPE

Jaarlijkse audit ISO-9001 succesvol behaald!

Op maandag 23 november 2015 was dhr. Stephan Rose van DNV GL bij Eldee Expo Experts voor de jaarlijkse ISO 9001 audit. DNV GL is een van werelds grootste certificerende instellingen. Voor de audit zijn er gesprekken gevoerd met diverse medewerkers en zijn alle procedures nauwkeurig bekeken. Alles om na te gaan of we aan alle regels van de ISO-normering voldoen. Tijdens de audit bleek dat Eldee Expo Experts zeker voldoet aan alle normen.

De volgende zaken komen zeer positief uit de bus:
  • Hoge response en hoge scores klantentevredenheid.
  • Duidelijke en gespecificeerde offertes naar de klant.
  • Transparante offertes en eindafrekeningen, incl. meerwerk
  • Betrokkenheid en kwaliteitsvisie directie.
  • Kwaliteitsbewustzijn en klantgerichtheid medewerkers.
  • Duidelijk versiebeheer ontwerpen, bouwtekeningen en offertes.
  • Heldere bouwtekeningen, met alle relevante informatie/specificaties.
We zijn erg blij dat wij wederom voldoen aan alle normen en blijven continue bezig met het verbeteren van onze procedures

Trots op hoge score tevredenheidsenquête!

In 2015 zijn we wederom druk bezig geweest om mooie, succesvolle projecten neer te zetten. En dat is gelukt! Er zijn in het afgelopen jaar 228 enquêtes verstuurd naar cliënten waarvan de stand net opgeleverd was. Uit onze tevredenheidsenquête blijkt dat onze cliënten zeer tevreden zijn over onze dienstverlening en communicatie. De respons is als volgt (gemiddeld): Dienstverlening: 8,6 Communicatie: 8,4 Deze mooie score delen wij natuurlijk graag met u. Echter, ons team is gebrand op een dubbele 10. Dus kijk uit; waarschijnlijk krijgt u binnenkort (nog) betere dienstverlening en communicatie. Namens het hele team willen wij al onze cliënten bedanken voor hun feedback en waardering!

Stopping power op uw stand!

U heeft alle ingrediënten in huis voor een geslaagde beursdeelname. Een opvallende stand, goed getraind personeel en mooie producten. Maar hoe zorgt u er voor dat bezoekers bij uw stand stoppen en binnenlopen?

Eldee Expo Experts heeft & weet daar allerlei oplossingen voor, maar wat in ieder geval altijd werkt: Het inzetten van een tarwegrasbar, barista service of smoothie shaker. De geur van verse koffie, nieuwsgierig makende (groene) drankjes of shakende bartenders zijn een magneet voor beursbezoekers. Waar gaat uw voorkeur naar uit? Wij leveren full-service beurs-oplossingen en zorgen dus ook graag voor een perfecte invulling van uw (special) catering wensen.

TARWEGRASBAR Een shot tarwegras bevat een hoge dosis Vitamine C, ijzer, eiwitten en vooral veel anti-oxidanten. Uw gasten krijgen de beleving van een bewust en gezond bedrijf, wat het voor u gemakkelijk maakt om het gesprek met ze aan te gaan. BARISTA SERVICE Vakkundige bereiding van verse koffie specialiteiten om uw (potentiële) clienten te voorzien van pure verwennerij. Niet alleen heerlijke koffie, maar ook extra sfeer en uitstraling op uw stand.

SMOOTHIE SHAKERS Het smaakvolle, gezonde drankje voor nieuwe energie is geschikt voor ieder evenement. Kleurrijk, verfrissend, aanstekelijk lekker. Ideaal om met voorbijgangers in gesprek te komen. Wilt u meer informatie? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op.
Onze voordelen
Vaste contactpersonen
Full-service
Alles onder één dak
Persoonlijk contact
+31 (0)345 58 56 00
Naar contact
Bel mij voor een afspraak Offerte aanvragen