NL    EN    DU    

Werken bij Eldee

Eldee Expo Experts is met 40 jaar ervaring één van Nederlands oudste en grootste standdesign en standbouwbedrijven. Wij bedenken, ontwerpen en bouwen custom made beursstands. Zowel ons kantoor als werkplaats/warehouse zijn gevestigd in Geldermalsen, centraal in Nederland. Ons team bestaat uit 25 professionals die samen verantwoordelijk zijn voor het realiseren van mooie standbouwprojecten. Wij werken voor ambitieuze opdrachtgevers: van MKB bedrijven tot grote internationals. Dit doen wij voor alle branches en wereldwijd. Dit maakt dat ieder project en iedere dag wisselend zijn, vol met nieuwe uitdagingen en creatieve oplossingen.

Op dit moment zijn er geen openstaande vacatures.


Open sollicitatie
Wij zijn vaak zoek naar getalenteerde, leuke collega's. Indien u interesse heeft in een eventuele andere toekomstige vacature, dan kunt u dit door middel van een open sollicitatie laten weten via eldee@eldee.com.
Werken in de 
standbouwbranche
Alle soorten klanten, internationaal, reizen, veiligheid, creativiteit, communicatie, kwaliteit, last-minute opdrachten, logistiek, het hoort er allemaal bij. 

Onze voordelen
Vaste contactpersonen
Full-service
Alles onder één dak
Persoonlijk contact
+31 (0)345 58 56 00
Naar contact
Bel mij voor een afspraak Offerte aanvragen