NL    EN    DU    
Bar elementLiving Space ExperienceShowroomMedia roomGlaspanelen Entreehal
Bekijk hier onze recente portfolio
Bel mij voor een afspraak Offerte aanvragen
Eldee Expo Experts

Retail

Eldee ontwerpt en bouwt interieurs voor bedrijven, horeca gelegenheden, zorgcentra en woningen. Onze ontwerpers zijn gefocust op het ontwerpen van een ruimte die op de meest efficiënte wijze gebruikt kan worden. Het werkterrein varieert van het ontwerp en de uitvoering van ontvangstruimtes en spreekkamers tot werkplekken, complete horeca inrichtingen en barmeubels. Ook worden complete interieurs van woonhuizen getekend en vormgegeven.

Onze voordelen
Vaste contactpersonen
Full-service
Alles onder één dak
Persoonlijk contact
+31 (0)345 58 56 00
Naar contact

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Voor uw beursdeelname leveren wij ook: catering, banners, FC printwerk, experiences/games, full service AV leveranties en meer. Vraag ons wat wij voor u kunnen betekenen.
 
Customized

Customized

Eldee Expo Experts is gespecialiseerd in Design Standbouw, het ontwerp en de bouw van maatwerk beursstands. Onze Design Beursstands zijn van hoge kwaliteit en dragen daadwerkelijk bij aan het succes van uw beursdeelname.meer
Modulaire stand

Modular

Snel en professioneel presenteren. Met onze presentatiesystemen kunt u uw bedrijf snel, maar zeer professioneel laten zien op elke gewenste locatie. Wij bieden u een serie aan presentatiesystemen aan in de meest uiteenlopende formaten, voor MESSCHERPE prijzen.

meer
budget stand

Budget

Zoekt u een betaalbare beursstand, maar wel met een bijzondere uitstraling? Kijk dan eens naar onze Budget Beursstands. We hebben verschillende types die u naar uw eigen stijl kunt inrichten. Een passende stand met de gewenste uitstraling, in uw huisstijl, voor een kleine prijs.


meer
retail

Retail

Eldee ontwerpt en bouwt interieurs voor bedrijven, horeca gelegenheden, zorgcentra en woningen. Het werkterrein varieert van het ontwerp en de uitvoering van ontvangstruimtes en spreekkamers tot werkplekken, complete horeca inrichtingen en barmeubels. Ook worden complete interieurs van woonhuizen getekend en vormgegeven.

meer