NL    EN    DU    
Dreumex - IntercleanVMI Tire Technology ExpoCodi - PLMADe Heer Groep VMI - Tire TechnologyChipsoft - Zorg ICT
Bekijk hier onze recente portfolio
Bel mij voor een afspraak Offerte aanvragen
Eldee Expo Experts

Customized Standbouw

Eldee Expo Experts is gespecialiseerd in Design Standbouw, het ontwerp en de bouw van maatwerk beursstands. Onze Design Beursstands zijn van hoge kwaliteit en dragen daadwerkelijk bij aan het succes van uw beursdeelname.
Onze voordelen
Vaste contactpersonen
Full-service
Alles onder één dak
Persoonlijk contact
+31 (0)345 58 56 00
Naar contact
Eldee
Werkwijze
Wij ondersteunen u gedurende het gehele beursproces en vertalen uw uitgangspunten naar een krachtig standconcept. Onze werkwijze is beproefd. Voor iedere klant, voor ieder budget en voor ieder product of dienst ontwerpen wij stands die echt bijdragen aan het succes van de beursdeelname.
 
Customized

Customized

Eldee Expo Experts is gespecialiseerd in Design Standbouw, het ontwerp en de bouw van maatwerk beursstands. Onze Design Beursstands zijn van hoge kwaliteit en dragen daadwerkelijk bij aan het succes van uw beursdeelname.meer
Modulaire stand

Modular

Snel en professioneel presenteren. Met onze presentatiesystemen kunt u uw bedrijf snel, maar zeer professioneel laten zien op elke gewenste locatie. Wij bieden u een serie aan presentatiesystemen aan in de meest uiteenlopende formaten, voor MESSCHERPE prijzen.

meer
budget stand

Budget

Zoekt u een betaalbare beursstand, maar wel met een bijzondere uitstraling? Kijk dan eens naar onze Budget Beursstands. We hebben verschillende types die u naar uw eigen stijl kunt inrichten. Een passende stand met de gewenste uitstraling, in uw huisstijl, voor een kleine prijs.


meer
retail

Retail

Eldee ontwerpt en bouwt interieurs voor bedrijven, horeca gelegenheden, zorgcentra en woningen. Het werkterrein varieert van het ontwerp en de uitvoering van ontvangstruimtes en spreekkamers tot werkplekken, complete horeca inrichtingen en barmeubels. Ook worden complete interieurs van woonhuizen getekend en vormgegeven.

meer